THEATER VONK – VOORSTELLINGEN “NADIEN” AFGELAST

 

Beste Vonker,

Het zijn moeilijke tijden. Surrealistisch ook. Alsof we in een rampenfilm leven. Alles staat stil. Alles wacht af. We zijn week 7 van de quarantaineperiode ingegaan. Met een beetje geluk en veel goede moed kunnen we in mei ons leven mondjesmaat terug opnemen. Hopelijk lukt dat ! Hopelijk wordt het geen processie van Echternach met twee stappen vooruit en drie achteruit. Want de onmetelijke inspanning en het titanenwerk van alle mensen in de zorg en van iedereen die vecht tegen dit virus mag niet verloren gaan.

Uiteraard deelt Theater Vonk in de klappen. De voorstellingen die nog gepland stonden, zijn afgelast. De meest recente annulering is de voorstelling van “Nadien” die gepland was voor zondag 17 mei in café Kiebooms.

Heel misschien lukt de voorstelling op 21 juni wél. We hebben weinig hoop, maar we wachten af. Wél zijn er opnieuw voorstellingen van “Nadien” gepland in het najaar, op :

  • zondag 18 oktober 2020
  • zondag 15 november 2020, met lunch
  • zondag 20 december 2020

Dat we  mekaar daar terug zien, bij één van deze voorstellingen, motiveert ons om nu door te gaan. Nog even. En dan misschien nog een beetje. En nog een beetje. We komen er wel.

Zorg goed voor uzelf en voor uw dierbaren. Blijf gezond. Hou de moed erin. We zien u graag terug in café Kiebooms !

Theater Vonk vzw