CarWash Theater

Adres
Sergeyselsstraat 42
Borgerhout
Antwerpen

2140


‘CarWash Theater’ in het hartje van Borgerhout is een ondernemende, dynamische werkplaats waar tal van artiesten de kans krijgen om te repeteren,  maken en experimenteren.
De focus ligt bij CarWash vooral op performing arts. AndWhatBeside(s)Death – de vereniging met ‘CarWash Theater’ als vaste uitvalsbasis -organiseert hier tal van dans- en bewegingscursussen en uitéénlopende workshops.
Ook zijn er tal van projecten, zoals onder andere ‘Sensorama’, waar AndWhatBeside(s)Death zich mee bezig houdt. Projecten waarbinnen onderzoek en nieuwsgierigheid centrale factoren zijn. Het verruimen van onze theatrale blik, onze lichamelijke beleving en onze ervaring van de ruimte krijgen hier een sterke focus.
‘CarWash Theater’ vormt als onderneming, als initiatief en als onderzoekscentrum een absolute meerwaarde binnen de experimentele theater scène.
Check hun website voor meer info ivm workshops, lessen, projecten en speeldata. Voor contact kan je best mailen. Er zijn ook geen vaste openingsuren. Rechtstreeks contact opnemen is dus de boodschap.

 

Wanneer speelt theater vonk hier?

Momenteel staan er geen Vonk producties gepland op deze locatie.